NAŠE USLUGE

GREGIĆ ADVISORY vodeća je računovodstvena tvrtka koja svoj uspjeh temelji na pružanju vrhunskih usluga uskom spektru djalatnosti i maksimalnoj posvećenosti klijentima. Radimo s tvrtkama koje se bave uslugama i završnim građevinskim radovima.

OBRAČUN PLAĆE

Obračun plaće se često predstavlja kao jednostavan posao (stisneš gumb i obračun je gotov) dok zapravo prije svakog obračuna imamo kompleksnu pripremu podataka koji se iz mjeseca u mjesec mijenjaju i to za svakog zaposlenika pojedinačno pa bi tako mogli reći da se svaka plaća iznova priprema i obračunava. Osim toga obračuni plaća su izrazito osjetljiv posao jer je riječ o isplati primanja za Vaše radnike i suradnike, a svaka pogreška se odražava na Vaš ugled. Zbog toga se sve više tvrtki želi riješiti toga zamornog posla te ga prepuštaju specijaliziranim servisima. Ako su i Vaši zaposlenici preopterećeni oslobodite ih tog zamornog dijela, a mi ćemo ga rado obaviti umjesto Vas.

KNJIŽENJE URA/IRA, IZVODA I OSTALE DOKUMENTACIJE

Računovodstvo je glavna evidencija svakog poduzeća i izvor ključnih informacija na temelju kojih onda poduzetnik i Država kreiraju ključna izvješća i analite te donose odluke. Vrlo je važno računovodstvo voditi ažurno, uredno i točno, u skladu s Međunarodnim računovodstvenim standardima. Danas kada zakonodavstvo pred nas stavlja specifične obaveze, naša zadaća je ispuniti ih na točan i vjerodostojan način te s iskrenim namjerama u poštivanju svih zakonskih zahtjeva i rokova. Stoga redovito pratimo aktualnosti zakonodavstva te o bitnim saznanjima obavještavamo klijente. Zbog (pre)čestih izmjena zakonskih propisa sa sigurnošću možemo reći da je svakom računovođi potrebno cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje. Stoga dobro razmisliti prije nego odlučite u čije ruke ćete predati taj zadatak.

OBRAČUN DNEVNICA, PUTNIH NALOGA I TERENSKOG RADA

Kada treba isplatiti punu, a kada djelomičnu dnevnicu? Možete li zakonski vašim zaposlenicima isplatiti neoporezivi dodatak za terenski rad i uz koje uvjete?

OBRAČUN PDV-A, IZRADA GFI-POD OBRAZACA

Porezni savjeti danas su neophodna usluga računovodstvenih servisa. Računovodstveni servisi su poduzetnicima često i jedini porezni savjetnici koji na temelju dugogodišnjeg iskustva svojim klijetima dijele porezne savjete s ciljem smanjena poreznih obveza. Možemo reći da što je veličina tvrtke veća veća je i složenost optimalnog izračuna porezne obveze , ali su i prilike za uštedu značajnije.

Česte izmjene propisa i njihova složenost mogu dovesti do značajnih rizika prouzročenih njihovim pogrešnim tumačenjem. Cilj svakog poduzetnika trebao bi biti minimalizirati te rizike, a naš stručni tim će Vam u tome pomoći.

Sastavljanje temeljnih financijskih izvještaja: bilance, računa dobiti i gubitka, novčanog toka (cash-flow), bilješki uz financijske izvještaje, izrada porezne prijave

U poslovanju koristimo aplikaciju za vašu internu komunikaciju s nama što omogućava brzi protok informacija. Putem nje možete postaviti pitanja, zatražiti obračun plača, poslati podatke za prijavu/odjavu radnika, te slati dokumente. Aplikaciji možete pristupati s vašeg mobilnog uređaja ili računala!

Cijena knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga ovisi o vrsti poslovnog subjekta, djelatnosti, obujmu poslovanja, broju zaposlenika i eventualnim dodatnim uslugama po Vašoj želji. Konačna cijena knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga formirati će se individualno prema opsegu Vaše dokumentacije, a u cijenu će biti uračunat završni račun kao i svi savjeti i stalne konzultacije.