ŠTO JE NOVO?

Saznajte novosti iz svijeta IT industrije, web dizajna, internet trgovina i automatizacije poslovanja. Nova rješenja, inovativne tehnologije i revolucionarne ideje samo su dio tema koja se pojavljuju u našim člancima. Zavirite u naše novosti i saznajte više o našim uslugama, idejama i projektima. Možda vas baš neka naša ideja potakne da unaprijedite svoje poslovanje.

vizualni identitet

ŠTO JE KNJIGA GRAFIČKIH STANDARDA  I VIZUALNI IDENTITET?

Knjiga grafičkih standarda je dokument u kojem su opisana pravila kako postići jedinstveni i prepoznatljiv vizualni brand. Smjernice koje je potrebno poštovati omogućuju profesionalno korištenje logotipa, boja, fontova odnosno stilova teksta, fotografija i drugih elemenata

brzina učitavanja web stranice

Brzina učitavanja web stranice / web shopa

Brzinu učitavanja web stranice možemo navesti kao jednu od glavnih karakteristika kvalitete web stranice i jedan je od vodećih trendova u web dizajnu. Google i slični internetski pretraživači provjeravaju preko 200 raznih parametara prilikom rangiranja web stranica po ključnim riječima, a brzina osim na samo rangiranje ostavlja i snažan dojam na krajnjeg korisnika vaše web stranice.

pristupačnost web stranica

Pristupačnost web stranica i mrežnih mjesta

Pristupačnost web stranica iz perspektive marketinga govori o stvaranju digitalnog iskustva koje je pristupačno što većem broju korisnika. Za digitalnu pristupačnost dizajnira se pristup za osobe s određenim poteškoćama i fizičkim ograničenjima.

uspješan web shop

Kako imati uspješan web shop u 2022. godini?

Prije izrade dizajna i funkcionalnosti vaše Internet trgovine za privlačenje kupaca bitno je odabrati dobru platformu za izradu jer je temelj svakog web shopa stabilna i održiva platforma na kojoj je izrađen. Osim samog dizajna također je potrebno odabrati i kvalitetnu infrastrukturu u obliku kvalitetnog hostinga koji ima dovoljne resurse kako bi vaš web shop uspješno funkcionirao 24h dnevno.

ciljana publika u marketingu

Ciljana publika u marketingu

Imate definiranu ciljanu publiku u marketingu i pitate se koliko je ona učinkovita? Ispod donosimo malo drugačiji pogled na ciljane publike i njihovu učinkovitost.